Kedves Látogatónk!

Örömmel köszöntjük honlapunkon.

Engedje meg, hogy néhány szóban elkalauzoljuk Önt cégünk tevékenységei, valamint a forgalmazott termékeink között.

Termékkínálatunkat igyekeztünk úgy kialakítani, hogy megfelelő, költséghatékony megoldást tudjunk kínálni a nyílászáróknál felmerülő különféle problémákra.

Több mint tíz évnyi, építésben eltöltött idő alatt számos, visszatérő műszaki megoldást igénylő problémával találkoztunk már.

Egyik ilyen, a jó minőségben gyártott és beépített fa alapanyagú nyílászárók külső felületkezelésének megkopása, az időjárás és az UV sugárzás hatására.

A festett felületek javítását lehet házilag ecsettel végezni, de ennek végeredménye nem éri el a gyári körülmények közti felületképzést.

Egy másik megoldás, hogy a festés javítását szakemberre bízzuk. Ebben az esetben az alkalmazott technológia eredményeképpen a végeredmény már 70-80 %-ban megközelíti a gyári technológiát és esztétikailag is elfogadható. Hátránya, hogy a művelet sok időt vesz igénybe, és nagymértékben élőmunka és szakember igényes. Márpedig manapság ez a két dolog kerül a legtöbbe. A legszakszerűbben elvégzett javítási munka ellenére is 3-6 évente újra el kell végezni, tehát véglegesnek sem mondható.

Az általunk kínált, utólag is felszerelhető alumínium borítással olyan tartós megoldást kínálunk, melynek felszerelése gyors, tiszta, egyszerű. Megvédi a nyílászáró felületét a további környezeti behatásoktól, esztétikailag bármilyen környezetbe beleilleszthető.

Egy másik megoldásra váró problémakör a mai jól szigetelő nyílászárók helytelen beépítése. Ha a beépítési hézagból kitüremkedő purhabot utólag síkba vágják, akkor ezen a felületen keresztül a szigetelés nedvességet tud felvenni, így jelentős mértékben romlik a hő- és/vagy hangszigetelő képessége. A nedves szigetelés miatt a vakolaton repedések, penészfoltok jelennek meg, hőhidak alakulnak ki, ami energiaveszteséghez vezet.

A Magyarországon kizárólag általunk forgalmazott 3KS beépítő profilokkal beépített nyílászárók beépítési csomópontja hasonlóan jó hőszigetelési és tartóssági mutatókkal rendelkezik majd, mint a környezetében lévő beépített szerkezetek. Ez a kötelezően kiváltandó energiatanúsítvány szempontjából is fontos tényező.

További termékeinkkel az építkezés, illetve nyílászáró csere előtt (alatt) állóknak nyújtunk áttekintést és széles körben megoldást. Ilyenek a külső-, belső párkányok, az árnyékolástechnikai (redőny, zsalugáter) termékek, szúnyoghálók, beépítési anyagok, üvegek és vasalatok.