Felmérés és helyszíni szaktanácsadás

A nyílászáró felújítás, (alu-borítás, vagy árnyékolástechnikai termék, párkányozás) a helyszíni felméréssel vagy az előzetes ajánlatkéréssel kezdődik általában. De sok olyan ügyfél is van, akik bizonytalanak abban, hogy egy hozzávetőleges méreteket felvegyenek, vagy esetlegesen ezt valamilyen okból nem tudják elvégezni. Az ilyen ügyfeleinknek javasoljuk előzetes felmérésünket. Ilyen esetben, egy kolléga, az előre megbeszélt időpontban, kimegy a helyszínre és rögzíti a pontos gyártandó méreteket. Fontos, hogy ha már önnek van előzetes árajánlata akkor is teljesen beszélje át a felmérést végző személlyel a kivitelezés minden részletét, mert a felmérést követően az itt rögzített adatok alapján készítjük el a 100%-ban pontos végleges ajánlatot.

A helyszíni felmérés egyben a munkaterület szemrevételezését is jelenti, felmérésre kerül a megvalósíthatóság, az ajánlatba szereplő termékek és kiegészítők a valóságban elhelyezett használhatósága, de tanácsadást is jelent, hiszen sok ügyfélnek nem is gondolja számos alternatív sok esetben jobb megoldás is szóba jöhet.

Természetesen nem csak azért mert, így egyből láthatjuk a pontos költségeket, de olyan okból is, mert a felmérést végző személynek az is a dolga, hogy felhívja a figyelmet arra, ha valamit nem lehet kivitelezni, és elfogadható alternatívákat is javasoljon az Ön elképzelésére. Ezen kívül sok esetben praktikus tanácsokkal is ellátja Önt, valamint pontosan felvázolja mire kell majd számítani, és mi lesz a menete az termékelhelyezésnek.

Az előzetes felmérést díja Pilisvörösvár 25 km-es vonzáskörzetében 5.000 Ft amit megrendeléskor jóváírunk, és ezt már a felmérést követő ajánlatban is feltüntetünk. Távolabbi munkaterületek esetében, ahol Pilisvörösvártól távoli városokban kell dolgoznunk,  a felmérési díj a távolság függvényében változhat.