A szúnyoghálós termékek feladata (elnevezéséből is eredően) a szúnyogok legyek és egyéb rovarok, szél hordta falevelek, pihék vagy akár a pollenek távoltartása az életterünktől.

Ezeken túlmenően a kínálatunkban szereplő szúnyoghálók többszörös funkciót is ellátnak, résmentesen kerülnek fel ablakaira, ajtóira, lehetővé teszik a zavartalan légmozgást, esztétikailag észrevétlenül beilleszkednek beépítetési környezetükbe.

A szúnyoghálók erős, minőségi időjárásálló alapanyagokból készülnek a tartós használhatóság érdekében, szinte bármilyen méretben, a nyílászárókhoz jól illeszkedő színekben. A szinterezett, nagy merevségű alumínium profiljaink gondozásmentes, stabil vázszerkezetet nyújtanak. A zavartalan kilátást az üvegrost-fonal alapú, rácsszövéssel készült szúnyogháló nyújtja. Az esztétikai összhang a szúnyogháló szürke vagy fekete színeivel teremthető meg,

Alkalmazási területei lehetnek: a terasz-, bejárati- és erkélyajtók, hagyományos és tetőtéri ablakok, télikertek, üvegházak. A megfelelő típusú szúnyoghálóval otthonát könnyen egyedivé teheti.

 

Választható szúnyogháló típusok:

  • Fix szúnyoghálók
  • Rolós szúnyogháló (függőleges és vízszintes működéssel)
  • Nyíló (zsanéros) szúnyoghálók ajtókra
  • Pliszé szúnyoghálók ajtókra,  nagy felületekre (pl. emelő-toló szerkezet)
  • Toló szerkezetű szúnyoghálók, ablakokra, ajtókra