A nyílászárók beépítése legalább olyan fontos, mint a megfelelő nyílászáró kiválasztása.

Egy tervezésben jártas építészmérnök nemcsak a nyílászárók helyét, hanem beépítési részleteit is megtervezi, összhangban a hőszigetelés és légzárás síkjával. Ezt a munkát érdemes megfizetni.

Az ajtó és az ablak látványa keltheti bennünk azt a benyomást is, hogy ezek a ház szeme és szája.
A kiválasztott ablakok, ajtók esztétikai és funkcionális paraméterei mellett, érdemes a beépítés során is körültekintően eljárnunk, hiszen ez nagy mértékben járul hozzá, hogy a nyílászárónk betölti-e neki szánt szerepet. Nem érdemes tehát olyan kompromisszumokba belemenni, amely a legolcsóbb megoldást eredményezi, mert a nyílászáró a lakás komfortérzete szempontjából számottevő szereppel bír: felelős a hőszigetelésért, a hangszigetelésért, a biztonságért, valamint a lakásba áradó fény mennyiségéért. Ezért szükséges a folyamat során végig szakemberrel konzultálni, és a beépítést is szakemberre bízni, és megfelelő anyagokkal kivitelezni.

A szerkezeti szigetelés területén az utóbbi években jelentősen megváltoztak a hővédelmi / energiatakarékossági rendeletek követelményei. A szigetelőréteg megduplázódott vagy megháromszorozódott, Ezért gyakran nem lehetséges professzionális nyílászáró beszerelést elvégezni a hagyományos rögzítő elemekkel.

A Németországban kifejlesztett KN univerzális rögzítő elemeket erre a problémára innovatív szerelési megoldásként kínáljuk.

Kérje szaktanácsadónk segítségét.